Menu
Download MBA brochure
Download MBA ansøgningspakke
Henley_
https://f.hubspotusercontent00.net/hubfs/2373609/Henley/Videoer/Henley_video.mp4

Lederuddannelser og certifikater på højeste niveau

 Henley er højt rangeret på internationalt niveau og triple akkrediteret

Ansøg nu

Lederuddannelser og certifikater på højeste niveau

Henley er højt rangeret på internationalt niveau og triple akkrediteret

Executive MBA

Henley Executive MBA(90 ECTS) er et 21-måneders program, der udvikler ledere til at påtage sig udfordringerne og mulighederne ved at operere i nutidens komplekse og hurtig bevægelige, globale økonomi. Det udvikler ledere, der er kompetente, ansvarlige og tilpasningsdygtige og giver dig en fantastisk mulighed for personlig og professionel udvikling.

 

MBA

De britiske, europæiske og amerikanske akkrediteringsorganisation (AMBA, EQUIS and AACSB) har vurderet kvaliteten og effekten af ​​vores MBA-programmer og med vores tredobbelte-akkrediterede status, er Henley MBA ikke kun udfordrende, stimulerende og relevant, men i mange tilfælde også livsændrende. Hvis du vil udvikle og forme din fremtid, kan vi tage dig med på den rejse.

Læs mere

 

Et Henley Executive MBA hold er en gruppe af erfarne og talentfulde erhvervsledere med forskellige baggrunde, der lærer, træner og samarbejder i en unik læringskontekst. Henley læringsfilosofien blander et globalt perspektiv med lokal relevans og tilstedeværelse. De lokale workshops i København kombineres med fælles multinationale sessioner og studierejser til England, USA og Sydafrika.

MBA studierejse

De internationale studiebesøg giver dig mulighed for at få indsigt i en række forretnings- og ledelsesmæssige problemstillinger på "udebane", samt få dybere indsigt i de udfordringer, som ledere står over for i det internationale miljø.

 

Download brochure

Certificate in Management

Henley CIM (30 ECTS) er et 7 måneders program, der udover god læring giver dig et "Certificate in Management". Programmet er første stage (semester) på Henley MBA-uddannelsen. Det giver dig mulighed for at fortsætte på den fulde MBA, hvis ønsket herefter eller senere. Programmet kombinerer forretningskendskab med intensiv personlig lederudvikling.

Certificate in Management

 

 

 

 

Læs mere 

Fleksibel lederuddannelse

Henleys MBA-program deltid og af 7 måneders varighed. Henley CIM er i sig selv et afsluttet program, men samtidig første del af MBA'en. Det betyder, at når du har gennemført Henley CIM, får du direkte adgang til stage 2 (2. semester) på Henley MBA, hvis ønsket. Det kan enten være direkte videre eller på et senere tidspunkt. Dog maks. to år senere efter afsluttet CIM.

CIM

For mange repræsenterer Henleys programmer nye muligheder. For andre finpudser de færdighederne til at tage større ansvar og styrker udsynet og den ledelsesmæssige værktøjskasse. For alle gælder det, at programmet udfordrer reflektionsevnen, perspektivet og tankerne om forretning og ledelse. Henley CIM/MBA kan derfor være med til at styrke eller bevare din markedsværdi og øge kvaliteten i dine beslutninger.

 

Download brochure

The Henley Professional Certificate in Executive Coaching 

Henley Professional Certificate in Executive Coaching (15 ECTS) vil appellere til enhver, der ønsker at udvikle både deres professionelle og personlige coaching færdigheder. Det kan være enten inden for egen organisation eller i en selvstændig konsulentrolle. Programmet er designet til ledere, coaches og praktikere med tidligere formel eller uformel viden eller erfaring med coaching.

foto_coaching_brochure_01
Læs mere 

En fleksibel coaching uddannelse

Henley Professional Certificate i Executive Coaching er deltid og af ni måneders varighed, der svarer til 7 dage med workshops over 5 måneder. Hertil kommer 4 måneders coach mentoring træning med coachingpraksis, refleksion og coaching supervision.

02_uden-text_employers-guide_UK_1080x1080px

Henley Professional Certificate in Executive Coaching (PCEC) er det første triple-akkrediterede coaching program (AC, ICF, EMCC) i Danmark. Uddannelsen består af tre workshops og en efterfølgende praksisperiode med vejledning.

Download brochuren

Executive Certificate in Leadership

Henley Executive Certificate in Leadership (30 ECTS) giver dig et ekstra ledelsesmæssigt gear. Det sker i form af større indsigt og forståelse for verdens førende ledelsesteorier, herunder ledelse af enkeltpersoner, teams og organisationer. Programmet øger ligeledes dit abstraktionsniveau samt din evne til kritisk og analytisk tækning. Du kan også som resultat af programmet forvente en øget selvindsigt, der tilfører dit lederskab øget autencitet.  

Skærmbillede 2020-06-02 kl. 10.23.30
Læs mere 

En fleksibelt certifikat i ledelse

Henley Executive Certificate in Leadership er fleksibelt og på deltid, så du kan kombinere studiet med din karriere. Vi lærer, træner og samarbejder i intensive workshops, der er understøttet af et virtuelt læringsmiljø. Målet er at give dig mulighed for straks at anvende det du har lært på arbejdspladsen.

Skærmbillede 2020-06-01 kl. 23.51.51

Henley Henley Executive Certificate in Leadership er på masterniveau. Udover at være et afsluttet forløb, er det er samtidig første stage(semester) på Master in Leadership fra Henley Business School (MA in Leadership). Det er hvis du senere skulle ønske et læse videre på resten af masteruddannelsen. Henley Henley Executive Certificate in Leadership (stage 1) udbydes i København. Stage 2 og 3 udbydes i England.

Download brochuren